0proizvod(a)

Nemate proizvoda u korpi.

Product was successfully added to your shopping cart.

O Nama

Boje i ljubav su dva bitna segmenta ove priče koju želimo da ispričamo. Boje zato što je sa njima život lepši, veseliji, drugačiji, a ljubav zato što nas tera da činimo najluđe stvari, one o kojima nismo ni sanjali.

Ideje su navirale, potpuno različite, a ipak tako slične, i počele da pričaju priču o ljubavi i bojama upravo ovde, u Beogradu. U pravom trenutku se pojavila kreativna energija iz koje se rodila priča o čarapama koje će osvojiti i obojiti grad, Socks From Heaven čarapama.

Čarape su najintimniji deo naše garderobe. Kao takve, nismo hteli da budu samo nemi učesnici svakodnevnog života, već smo želeli da im damo ljudsku dimenziju, da bi ih osetili kao stvarni deo sebe. Želeli smo da ljudima omogućimo da preko njih pošalju neku suptilnu poruku, da diskretno komuniciraju sa okruženjem.

To što ne vičete na sav glas ne znači da vas ljudi neće razumeti. E, upravo je tu prava vrednost naših čarapa.


Socks From Heaven nisu samo čarape, one su odraz stanja duha, svesti, slobode uma. Zvuči pretenciozno? I jeste. Socks From Heaven nisu za prosečne, nisu za bezlične, nisu za one koji ne rizikuju. One su za ljude koji znaju kako je biti drugačiji, biti hrabar, poseban, jedinstven. Na ivici buntovnosti i gradskog duha lišenog stereotipa, Socks From Heaven nameću individualnost kao imperativ. Upravo je zato dizajn svakog od modela Socks From Heaven čarapa inspirisan ljudskim manama i vrlinama, jer su one deo nas i čine nas posebnima.

Pre nekoliko godina je počela priča o jednom drugačijem gradu i ljudima u njemu, tog trenutka su se rastopile boje, tog trenutka smo počeli da gradimo urbanu legendu...

Socks From Heaven